FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM 7. kerület

Foghiány? Tartós és életfű fogászati implantátumok beültetése a 7. kerületi fogászatunkon. Empatikus fogorvosok, évtizedes tapasztalat. Telefonáljon időpontért most!

Napjaink legmodernebb megoldása az elveszett vagy sérült fogak pótlására az implantátum. A fog implantációval készült pótlások ugyanúgy néznek ki és viselkednek, mint a páciens szép eredeti fogai. Fogászati implantológiai kezelés révén helyreállíthatjuk a makulátlan, természetes és magabiztos mosolyát.

fogászati implantátumok fogpótlásra 7. kerület

Mi a fogászati implantátum?

A fogászati implantátum egy speciális, steril, orvosi minőségű titánból készült csavar, amely helyettesíti a fog gyökerét. Ez a kezelés mind a felső, mind az alsó állkapocsra alkalmazható. Egy és több fog pótlására egyaránt jó megoldás lehet.

Kinek van szüksége implantációra?

Minden olyan páciensnek, akinek egy vagy több foga hiányzik. A hiányzó fogak mind az esztétikát mind pedig a funkcionalitást zavarják. Már egy foghiány is megváltoztathatja a harapást, ezzel egy sor problémát előhozva. A beültetés abban is segít, hogy a szomszédos fogak lecsiszolása nélkül állítsuk helyre a fogazatot.

A fogászati implantálás folyamata

1. lépés

Tervezési szakasz

Panorámaröntgen, esetenként ct felvétel segítségével megállapítjuk, megvan-e a megfelelő csontozat az implantátumok behelyezésére. A titán csavarok különböző méretűek, így a felvétel alapján pontosan megtervezzük Önnek melyik lenne a legmegfelelőbb a siker eléréséhez. Ezután adunk egy kezelési tervet, melyben pontosan tájékoztatást kap mind az anyagi mind az időbeni lefolyásáról.

2. lépés

Beültetési szakasz

Ez magát a rutin műtétet jelenti, melynek hossza az Ön számára beültetett implantátumok számától függ. Érzéstelenítés mellett történik, így Ön a beavatkozás alatt semmit sem érez. A kezelés végeztével ideiglenes pótlást készítünk, melyet a gyógyulási idő alatt tud viselni.

3. lépés

Gyógyulási idő

A csontpótlás nélküli beültetések átlagos gyógyulási ideje 3 hónap. Ez alatt az idő alatt az Ön csontozata körbenövi az implantátumokat. Klinikánkon az implantátumok bent maradási aránya 98.3 %. Ez az implantátumok minőségének és a magas fokú sterilitásának, illetve a pótlások színvonalának köszönhető. Ez idő végeztével ínyformázó csavart helyezünk az implantátumokra, mellyel előkészítjük a következő lépést.

4. lépés

Korona / híd készítése

Ez a lépés a leglátványosabb. Itt már a végeredmény látható része valósul meg. Fogászati laborban elkészítjük Önnek azt a hidat/ koronát, melyet majd az implantátumokra rögzíteni fogunk.

A DentaLand minőségbiztosítás négy alappillére

1. Tökéletes alapanyagok

Csak bizonyítottan prémium minőségű, élettartam garanciát nyújtó implantátum rendszereket használunk, ezért a Dentaland fogászati implantátuma egy életre szóló befektetés az alacsony ár/jó minőség formula érvényesülése mellett. 

A felhasznált implantátum rendszereink: Alpha Bio és Nobel Biocare 

2. Speciális szaktudás és kiemelkedő gyakorlat

Orvosaink kiemelkedő szakképzettsége és továbbképzési aktivitása a garancia arra, hogy specialistáink a legbonyolultabb műtéteket is kivitelezni tudják. Implantológusaink rendszeresen vesznek részt implantológiai továbbképzéseken, ahol mindig a legmodernebb technikákat sajátíthatják el. 

3. High-tech fogászati eszközök.

Az implantációs műtétek elvégzéséhez a Dentaland rendelőjében  a jelenleg létező legkorszerűbb high-tech eszközöket biztosítjuk, ilyen többek között a svájci, iPad vezérelt Bien-Air implantmotor.

4. Magas infekciókontroll

Az implantációs műtétek magas fokú sterilitást igényelnek. Az infekció kontroll biztosítása miatt a fogbeültetési műtéteket biztonságosan, elkülönítve a rendelő szokásos hétköznapi forgalmától, a sterilitás folyamatos fenntartása mellett végezzük. Használat előtt a műtő maximális sterilitását germicid lámpák felhasználásával is támogatjuk.

FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM 7. KERÜLET árak

Tartós és életfű fogászati implantátumok beültetése a 7. kerületi fogászatunkon! Empatikus fogorvosok, évtizedes tapasztalat és 100% megbízhatóság! 

Telefonáljon időpontért most!