Gyökérkezelés
7. kerület

Lüktet? Fáj? Érzékeny? Jöjjön el fáfdalommentes gyökérkezelésre hozzánk a 7. kerületben! Szájsebészeink gondos kezei között 100% biztonságban érezheti magát a kezelés alatt!

Gyökérkezelés fogászati eszközök 7. kerület rottenbiller utca

A gyökérkezelés az egyik leghatékonyabb fogmegtartó eljárás, amivel foghúzás nélkül biztosítható a panaszok megszüntetése. A gyulladt, sérült vagy mélyen szuvas fogak kellemetlen tüneteket (fájdalmat, tályogot, arcduzzanatot) okozhatnak, gyökérkezeléssel hatékonyan megszüntethetők a panaszok és helyreállítható a fog funkciója, esztétikája.

Általában azért gyullad be a fogbél és az ideg, mert nem ápoltuk megfelelően a fogat, így mély szuvasodás alakulhatott ki. Hogy elkerülhető legyen a gyökérkezelés, fektessünk minél nagyobb hangsúlyt a megelőzésre, napi kétszeri fogmosással, fogselymezéssel illetve féléves fogászati ellenőrzéssel a Dentalandnél.

Melyek a legjellemzőbb tünetek?

Van, hogy semmilyen jelet nem kapunk a szervezetünktől, ami azt indokolná, hogy elmenjünk a fogorvoshoz, ám nem ez a jellemző. Általában testünk nagyon is próbálja velünk közölni, hogy baj van, méghozzá a következő módon:

Bármelyik tünet észlelése esetén jelentkezzen be hozzánk fogászati ellenőrzésre!

gyökérkezelés árak 7. KERÜLET

Lüktet? Fáj? Érzékeny? 

Jöjjön el fáfdalommentes gyökérkezelésre hozzánk a 7. kerületben egy INGYENES állapotfelmérésre! 

Szájsebészeink gondos kezei között 100% biztonságban érezheti magát a kezelés alatt!