Nekünk szenvedély, Önnek egészség
Fő célunk a fogak megmentése. Tömések, gyökérkezelések, dentálhigéniai kezelések
Kérjen időpontot
Hatékony fogfehérítés
Biztonságos fogfehérítés egészségkárosodás nélkül
Kérjen időpontot
fogko

Fogkőeltávolítás

Gyors és fájdalommentes kezelés a fogak egészségéért és szépségéért.
A fogkő nagyban hozzájárul a fogak kezdeti megbetegedéséhez, mivel a baktériumok megtelepedésének tökéletes felszínt biztosít.
Bővebben
fogko

Koronák, fogpótlások

Cél a fogak megmentése és az esztétikum helyreállítása
Esztétikus helyreállítás - fémkerámia és fémmentes koronák, porcelán héjak is elérhetők fogászatunkon.
Bővebben
fogko

Konzerváló fogászat

Fő célunk a fogak megmentése. Tömések, gyökérkezelések, mentálhigiéniai kezelések mind idetartoznak.
A fogak egészségének megőrzése és a károsodott fogak helyreállítása.
Bővebben
fogko

Implantálás, fogbeültetés

Esztétikus fogpótlás, amely a meglévő fogak lecsiszolása nélkül adja vissza a tökéletes mosolyt.
Műgyökeret építünk be a teljes és részleges foghiányok megszüntetésére.
Bővebben
r06

Welcome to our practice

Érezze magát biztonságban már az első találkozásunkkor!
Számos kedvezménnyel, szakszerű kezelésekkel és a legmodernebb technológiával várjuk pácienseinket a Belvárosban! Empatikus, felkészült fogorvosokból és specialistákból álló team garantálja az Ön hollywoodi mosolyát.

Mindent egyetlen helyen

Ez azt jelenti, hogy a Dentaland Fogászaton egy olyan összeszokott orvos specialistákból álló team dolgozik, akiknek a szakterülete átfogja a fogászati kezelések összességét. Így nálunk egy helyen elérhető az összes fogászati kezelés, mint például az implantológia, szájsebészet, fogszabályozás, panoráma röntgen, stb.

Öné a választás

Választási lehetőségeket kínálunk Önnek a kezelések között: Az állapotfelmérés után az orvosteam közösen összeállít egy olyan kezelési tervet, amelyben egy problémára több alternatív megoldást is felkínálunk. A kezelőorvosa tájékoztatja, hogy melyik megoldás milyen előnyökkel jár. Majd figyelemmel az Ön szubjektív igényeire az orvossal közösen kiválasztják a legkedvezőbb megoldást. A kezelőorvosa mindig Önnel van. Ott van Önnel akkor is, ha az orvosteam egy másik szakorvosának kezelésére van szüksége.

Lorem ipsum dolor sit amet, 

consectetur adipiscing elit. Ut elit t

lklkllkkk

 

 

 

 

 

ellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rólunk

Dr. Resch Ágnes Dentaland.hu
Gyerekkorom óta orvos szerettem volna lenni. Mindig is vonzott az orvostudomány, mert ez a szakma, amelyben egyértelműen tudok segíteni az embereken. A fogorvoslásban egy dinamikusan fejlődő, modern ágazatát láttam meg, mely ugyanakkor precíz orvosi munkát igényel. Ebben találtam meg magam.

A fogpótlások elkészítésében művészi vénámat is tudom használni, annak érdekében, hogy igazán szép fogsorokat / hidakat / koronákat tudjak átadni pácienseimnek. Munkám során a legfontosabbnak azt tartom, hogy mind funkciójában, mind esztétikájában igényes fogászati kezeléseket tudjak alkotni.

Az egyetem után Németországban tanultam tovább, azt követően pedig Írországban dolgoztam 4 évig.

Most pedig szeretném itthon kamatoztatom a külföldön megszerzett tapasztalataimat és elősegítem a magyar emberek fogászati és szájhigiénés fejlődését.

Dentaland fogorvosi rendelő 7. kerület rottenbiller utca váróterem
Dr. Resch Ágnes vezető fogorvos Dentaland Budapest

Teljes körű fogászat minden esetre

  • fogfájás
  • érzékeny fogak
  • bölcsességfog
  • amalgam tömések
  • kellemetlen lehelet
  • fogínyvérzés
  • fogszuvasodás
  • fogínygyulladás

Teljes körű fogászat az egész családnak

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorLorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorLorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorLorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorLorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Mit tegyek, ha?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A fájdalom egyértelmű jele annak, hogy valamilyen fogászati probléma van, amit mielőbb kezelni kell. Hívjon minket a +36305566000 telefonszámon és kezelését mielőbb megkezdjük! Az időfaktor egy fájós fog esetén nagyon fontos!

A foghiány mind esztétikai mind funkcionális problémát okoz. A Dentaland Fogászati Rendelőben arra törekszünk, hogy a fogpótlás olyan területeit hozzuk el pácienseinknek melyekkel esztétikusan és kíméletesen oldjuk meg problémájukat. Egy konzultáció alkalmával személyre szabottan állítjuk össze az Önnek legmegfelelőbb kezeléseket!

A gyönyörű mosoly jár Önnek! Fogászatunkon több olyan kezelés is rendelkezésre áll, mely ezt lehetővé teszi, legyen az fogfehérítés, fogszabályozás, héj készítés. Jelentkezzen és együtt megtervezzük mosolyát!

A fogszuvasodás eredménye sok esetben a lyukas fog. Rendelőnkben esztétikus tömésekkel kezeljük ezt a problémát. Sok esetben meglévő régi tömések cseréjére is szükség van a szuvasodás terjedésének megszüntetésére, erre is kiváló megoldást jelenthet az esztétikus tömés. Jelentkezzen be rendelőnkbe és ne hagyja, hogy a fogszuvasodás nagyobb problémát okozzon!

Foglaljon
időpontot!

Foglaljon
időpontot!

Bejelentkezés 06 30 55 66 000

1077 Budapest, Rottenbiller u. 5/b.

Nyitva tartás

1077 Budapest, Rottenbiller u. 5/b.

Ingyenes állapotfelmérés

1077 Budapest, Rottenbiller u. 5/b.