Kedvezmények a DentaLand Fogászatban

Miért érdemes minket választani?

Détár Enikő ajánlásával

 – A fogorvos tulajdonos a garancia arra, hogy a Dentaland magánfogászat elsősorban fogorvosi rendelő és nem üzlet. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy mi valóban minőségi anyagokkal és a jelenleg elérhető legmodernebb technológiai háttérrel dolgozunk.
Az orvosteam munkáját a jelenleg elérhető legmodernebb gépekkel és eszközökkel támogatjuk.

A Dentaland Fogászat egy családi vállalkozás. A tulajdonosok ott dolgoznak a rendelőben. Nem egy befektetőé, aki egy távoli irodából nézi a statisztikákat. Nekünk ugyanolyan fontos a rendelőben a fertőtlenítés, mint a pácienseinknek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a szokásos fertőtlenítő eljárásokon kívül, a rendelőben olyan speciális, úgynevezett germicid lámpák üzemelnek, amelyekkel a páciensek között a rendelő levegőjét és az összes felületet UV-C fénnyel sterilizáljuk. Ezeket régóta használják a kórházi nagyműtőkben is.

Mindent egy helyen. Ez azt jelenti, hogy a Dentaland Fogászaton egy olyan összeszokott orvos specialistákból álló team dolgozik, akiknek a szakterülete átfogja a fogászati kezelések összességét. Így nálunk egy helyen elérhető az összes fogászati kezelés, mint például az implantológia, szájsebészet, fogszabályozás, panoráma röntgen stb.​

A Választás Szabadsága. Választási lehetőségeket kínálunk Önnek a kezelések között: Az állapotfelmérés után az orvosteam közösen összeállít egy olyan kezelési tervet, amelyben egy problémára több alternatív megoldást is felkínálunk. A kezelőorvosa tájékoztatja, hogy melyik megoldás milyen előnyökkel jár. Majd figyelemmel az Ön szubjektív igényeire az orvossal közösen kiválasztják a legkedvezőbb megoldást. A kezelőorvosa mindig Önnel van. Ott van Önnel akkor is, ha az orvosteam egy másik szakorvosának kezelésére van szüksége.